Verhuisbedrijf; Liftverhuur; Professionele verhuizers; Verhuisservice
Snel thuis in
uw nieuwe huis

Verhuishulp in en rond Amsterdam

Bij een verhuizing komt meer kijken dan alleen met de verhuiswagen naar de nieuwe plek rijden. HEBO Verhuizingen helpt u gedurende het hele proces om de verhuizing zo vlot mogelijk te laten verlopen.

Alles voor een zorgeloze verhuizing

Bij HEBO is uw inboedel letterlijk en figuurlijk in goede handen. Ons vakkundige personeel en ons up-to-date materiaal zorgen voor een gestroomlijnde verhuizing. Bovendien assisteren onze verhuizers u graag met in- en uitpakservice of montage- en demontagewerkzaamheden. Vanzelfsprekend zijn uw spullen verzekerd tijdens het transport.

Kunt u uw spullen nog even niet kwijt in uw nieuwe woning? In onze veilige opslagruimte is het mogelijk om u uw eigendommen tijdelijk op te slaan. Moet uw woning (weer) verhuurbaar worden gemaakt? HEBO Verhuizingen verwijdert ook uw vloerbedekking of overtollig meubilair.

Meer weten over verhuishulp van HEBO Verhuizingen? Bel 020-6650326 of stuur een e-mail.  
 

5 verhuistips van HEBO Verhuizingen

  1. Maak een gedetailleerde planning van wat u wanneer gaat inpakken. Pak de spullen die u dagelijks nodig heeft het laatst in.
  2. Begin op tijd met een overzichtje van mensen en instanties die u op de hoogte moet stellen van uw verhuizing.
  3. Zorg dat u belangrijke papieren apart houdt zodat u er makkelijk bij kunt.
  4. Markeer de dozen met spullen die u meteen nodig hebt in uw nieuwe huis. Schrijf er bijvoorbeeld ‘Als eerste uitpakken’ op.
  5. Laat uw huisdieren bij een kennis logeren of breng ze naar een pension. Verhuizen is een stuk makkelijker als de deur open mag blijven staan en niemand struikelt over een kat of hond.