Verhuisdozen; Verhuishulp; Pianotransport; Verhuizer; Amsterdam
Snel thuis in
uw nieuwe huis

Huur een verhuislift van HEBO

Verhuist u van of naar de eerste etage of hoger? Dat gaat gepaard met een heleboel sjouwen op de trappen. Daarbij is het nog maar de vraag of een bank of kast wel door het smalle trappenhuis past. Met liftverhuur van HEBO Verhuizingen, weet u zeker dat het goedkomt.

Liftverhuur in Amsterdam en omstreken

Behalve bij de volledige verzorging van uw verhuizing, helpen wij u ook graag als u liever zelf de handen uit de mouwen steekt. Daarom verhuren wij ook ons professionele materiaal. Het juiste gereedschap is immers het halve werk. Maak het uzelf gemakkelijk en huur een verhuislift.
 

Lift mét bediening

Onze nieuwste verhuislift heeft een werkhoogte tot wel 34 meter hoog, ongeveer tot de tiende verdieping. Een van onze vakkundige verhuizers zet de lift neer op uw oude en nieuwe adres en helpt u bij het op- en afladen van de lift.

De liften van HEBO Verhuizingen zijn niet alleen handig bij een verhuizing. Ook voor het plaatsen van een keuken, zonnepanelen of dakbedekking huurt u een verhuislift. Zo werd er bij de verbouwing van het Rijksmuseum ook een lift van ons ingezet.

Meer informatie over liftverhuur? Bel 020-6650326 of stuur een e-mail.